magic-world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

magic-world

Egy falu hol mindegyikükön egy eléggé egy lény megfordítják elven törpék tündérek népek és még sok másik verseny. Barátok vannak de mintegy a sötétség és ellenségek bentlaknak egy lény ők lehet lenni.

KezdőlapPortalKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Hálószobák

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő
Admin
Mesélő

Hozzászólások száma : 61

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzomb. Feb. 28, 2009 2:13 am

Leírás:
Ezeket a hálószobákat le lehet foglalni hogyh szállást akarsz.De ehez az előtérben le kell foglalnod és ki kell fizetned.Visszatérve a szobákra mindegyik szobában van ágy,tv,számítógép és ami csak kell.Néhány helyen kétszemélyes ágy is található.
Vissza az elejére Go down
http://www.twidare.4rumer.net
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hozzászólások száma : 11

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzomb. Feb. 28, 2009 8:32 am

*Ami közbe eteti a kutyát elkezdenek felmenni a tetőtérbe. ott egy gyönyörű abroszos ágy és még szebnél szebb dolgok vanna .Konyakot elengedi és össze -vissza futkároziKlátszik rajta hogy Boldog.-Kim te meg hogy tudtad megkapni ezt a szobát honnan van ennyi pénzed?
Kim Bouer

Kim Bouer

Hozzászólások száma : 17

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzomb. Feb. 28, 2009 8:33 am

*Kim megfogja Konykot és felteszi az ágyra.A kérdés közben elvörösödik.*-Hát sokat örököltem!Lehet hogy nem hiszed el de magic-world régebben háborúban szenvedett.A háború idején a nagymamám volt a királynő.*Kim átöltözik fürdőruhába és bemászik a medencébe.*
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzomb. Feb. 28, 2009 8:41 am

-Lehet hogy nem hiszed el de az én nagypapá is akkor volt a király .Lehet hogyrokonok vagyunk de csak lehetés .És te mikor születtél? Kérlek mond el mert ez fontos és beül a kádba Lindsay.Amúgymeg tök jó a fürdő ruhád .Talán új?mert ha kinövöd add nekem .LÉCCI LÉCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!-
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzomb. Feb. 28, 2009 8:46 am

-Lindsay...nem lehet hogy a te nagypapád volt a király!Ezek szerint te elárultad magic-worldot!Mármint a nagypapád árulta el!A király ellenált és átált a gonosz oldalra.De ez nem váltosztat a barátságunkon.És persze hogy neked adom a fürdőrucim ha kinövöm!Beszéljünk valami másról!Pl.:Fiúk!
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 6:25 am

-De ez titok mert ez az ősi szebáj :Ha elmondod a legjobb barátnődnek az nem baj de hogyha elmondja valakinek ő kővéválik. Ez gáz de te tuti hogy sohase mondod el senkinek.De elvileg van egy varázs ital amivel fellehet oldani az átkot de az a gonoszok búvóhelyének a legbegbelsejében van . Ezért ne mond el senkinek.Oké?
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 6:35 am

-Még szép hogy nem mondom el!De témát is válthatnánk!*Kim nem akarja elmondani Lindsaynak de majd muszáj lesz!*
~Nincs bennem annyi bátorság hogy elmondja Lindsaynak hogy ezt a falut lehet hogy a gonoszok meg fogják támadni.Erről nem is tudhat!De egyszer el kell mondanom neki hogy felkészüljön és családját megvédje.~*Kimen látszik hogy elgondolkodik valamin.És ha Lindsay okos akkor rákkérdez hogy mi a baj.*~Viszont ha rákérdez el kell mondanom neki!~
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 6:47 am

-Kim mi a baj látom az arcodon hogy kétségbe vagy esve mi a baj?na mond el én boztos tudok rartad sagíten .Na de már van valami jó pasid vagy mi van a pasitéren vala hogy lelombozódtunk. De gyere akarsz egy filmet nézni? Ha nem akarsz akkor nem kell .*Azon aggódott lehet hogy meglátja hogy nagyon szétszort mert nemérzi jól magát.*
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 6:55 am

-Lindsay,meg fogják támadni magic-worldot!Persze hogy nézek eled filmet!De Lindsay,ne pánikolj be!És van még egy rosz hírem!Nina Molayának szívrohama volt,ezért örökre elaludt!Mindegy!Nézzük meg az Örök szerelem című filmet!Ott azt is elmondják hogy tudsz barátot szerezni!*Kim kicsit szétszórt de túl fogja tenni magát ezen is!*
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 8:56 am

-Nem lehet hogy ez a kettő össze kapcsolódik mert nekem nagyon gyanus.Neked nem?Nekem a lagjobban max tetszik. áááááááááá!De cuki nem de ?Neked ki tetszikj vagy jársz valakivel mert látszik rajtad hogy valakibe bele vagy zugva meséldel.Mikor hogy a és hol történt ?Lécciiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 9:02 am

-Nem akrék megbántani!De én Graggal járok.Ne bőszülj fel!Te akartad hogy elmondjam.De engem inkább az izgat hogy le tudjuk-e győzni a Gonosz népet?*Kim eléggé feszült.Konyakot leteszi egy puha matracra és látja ahogyan elalszik.*~Ne máááááár!~
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 9:15 am

-Mit kiabálsz nincs semmi baj .Na de ugye tudodhogy szerelmes voltam Gragba de rá se ráncs majd megkapom Maxot.Na de kezgyünkel filmetszézni mert én már várom hogy milyen tipeket ad hogy elcsábícsam mexet .Na kezd hetjük-*látszott hogy már tördeli a kezét anyira izgul.*
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 9:21 am

-Jó na!Elkezdhetjük a filmet!*Kimen látszott film közbe is hogy valamit nem mond el Lindsaynak.*-Jó a film!*Mondja kicsit félénken.Már-már izzad annyira nem akarja elmondani Lindsaynak azt hogy Max... na mindegy majd akkor elmondja hogyh rákérdeznek!De addig nem!*
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 9:48 am

-Téleg Maxnak nincs ugye csaja mert csak értem és mért vagyilyen feszült ?Kim ugye a film nem tetszik és látom hogy egész északa csak kérdezgethetnék .De ebből nekem elegem van mongy el mindent amit titokba tartasz elöttem .Na kezdheted.am...........
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 9:55 am

-Nem érted!Max megcsókolt engem!És ezért fogsz engem hibásztatni!És sajnálom de nem mondhatom el a titkaimat!*Kim fél nehogy elveszítse barátnőjét.Könnybelábadt szemekkel ül a film előtt.*~Nem azért vagyok itt hogy Lindsay kifaggasson!~-Nagyon sajnálom,de meg kell tennem!
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2009 10:27 am

-Mit kell megtenned na mindegy nekem ebből elegem van ezért én elmegyek és kész nem tart vissza semmi .Mert te nekem semmit sem mondasz el mindent titokba kell tartanod.Én mint a legjobbarátnőd megyek és kész.*Kiakar lépni az ajtón de valami vissza tartja nem tud menni.*
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeKedd Márc. 03, 2009 11:37 am

-Ne menj!Elmagyarázok neked mindent!Azért nem mondtam el eddig mert féltem hogy nem hiszel nekem.*Kim már mindha kínoznák úgy sír.De hangokat nem ad ki szájából csak amikor beszél.*-Kérlek ne menj!És ha elmennél akkor ki kéne fizetned a hotelt mivel kettőnknek fizettem egyszerre,de ez nem lényeges.Ha azt akarod hogy elmondjam akkor üljünk be a medencébe és habfürdőre állítom!Ott minden kérdésedre válaszolok!*Kim reménykedve könnyes arcal rámosolyog barátnőjére.*
Lindsay Tigre

Lindsay Tigre

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeKedd Márc. 03, 2009 1:48 pm

-Hát ha te szeretnéd akkor maradok úgyis fáradt vagyok de mindent mesélj el és én is mindent elmesélek magamrol de most le megyek vc-zni .De utána majd jövök és mindent megbeszélünk de ne sirj mert az nekem is rosszul esik.Na ne búsulj hajtsunk fágylat az egészre de most mennem kel mindjárt jövök.*És kilépett az ajtón.*
Anne Brown

Anne Brown

Hozzászólások száma : 5

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzer. Márc. 04, 2009 10:50 am

*Anne mint takarítónő benéz a szobába és látja hogy bent sír Kim de ő nem birja nézni és bemegy.*- Kim mért sirsz mi a baj a barátnöddel veztél össze vagy mi van ?Beszélj róla én elég jó támasz vagyok legalább is azt szokták mondani.Ha elmond én is elmondom a legföbb titkaimat megígérem.Leszünk barátok az tök jó lenne és majd mindenben egymás mellet állunk .Oké?
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzer. Márc. 04, 2009 11:22 am

-Nem,nincs baj!De persze hogy lehetünk barátnők.Várj egy kicsit!Wc-re kell mennem.*Kim kimegy a wc-be.*~Bocsi Lindsay de ezt meg kell tennem!~*Mondja magába.Látja melyik wc-fülkébe van Lindsy és rázárja az ajtót hogy nem tud kijönni.Lidsynak pekhe van mert 1:nem láthatja ki zárta be. 2:mert nem tud kimászni ugyanis túl alacsony az ajtó.Kim visszamegy Annehez.*-Itt vagyok!Am.Beszélnél a családodról?Kérlek!Ez már beér egy titokkal!
Anne Brown

Anne Brown

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzer. Márc. 04, 2009 11:36 am

-Engemet öt éves koromban kiraktak a házból és soha többé nem jártam itt nekem most nincs családom az utcán nöttem fel és dolgoztam. Énekem az életem egy nyomorúság volt de lehet és én arra tippelek hogy a szüleim gonoszok voltak mert nagyon közel volt a egy nagy sötét helyhez . A szüleim már biztos hogy nem élnek és van egy tesóm csak nemtudom ki az és hogy hogyhívják.*És elkezdett sírni Anne.*
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzer. Márc. 04, 2009 11:50 am

-Nagyon nagyon sajnállak!Örülj neki hogy neked nem olyn az életed mint az enyém!Anyu meghalt!Mindegy!*Ráborul Anne vállára.Hupszi!Elájult!1 másodperc 2 másodperc 3 másodperc...

4 ÓRA MULVA:
*Kim kezd ébredezni.Már majdnem felébredt!Még egy kicsi...kicsi.És felébredt!*-Mi történt?Ó tudom!Ha a szüleimről beszélek akkor néha egy kis sokkot kapok és nálam úgy van hogy sokk=4 óra szundikálás!(azaz elájulás).*Kim kimegy a hűtőhöz.Kivesz egy jégkockákkal teli vödröt amibe víz is van.*-Ha nagyon meleged van akkor szólj!*Kim megnézi a hőmérőt.*-Úh!32 fok van!Tényleg szólj ha meleged van!Akkor tudom mit kell tenni!De a vödröt ne birizgáld.*Kim a vödröt visszateszi a mélyhűtőbe.*
Anne Brown

Anne Brown

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeSzer. Márc. 04, 2009 11:58 am

*Rémült arcal kérdezte Anne hogy mi történt.*-Kim mi van mi történt veled mert csek egyszerre elájultál és én nem tudtam csinálni semmit. Nagyon aggódtam érted és maldnem sírtam.Miért ne nyuljak hozzá mi van a vödörben valami titkos mert nekem elmondhatod .Kim ugye most lessz a gonoszok támadása ? Félek mert lehet hogy közöttük van a tesóm és akkor gonosz leszek ha meglátom és azokat akarom majd medölni akiket szeretek.Szükségem van a segítségedre.Ha segítesz még egy szer meghálálom .félek, segits
Kim Bouer

Kim Bouer

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2009 12:28 pm

-Nem tudom pontosan!De nekem melegem van!Van egy pót fürdőrucim.Vedd fel!*Leveszi hálóingét ami alatt van a fürdőruhája.A medencében van víz.Beleönti a mélyhűtőből kivett vizet is és tesz a medencébe egy jópár jégkockát.*
-Gyere!Szállj be te is!Nagyon jó az ilyen iszonyú forró napokban!*Kim beszáll és remélve hogy Anne is társul odanyújtja neki a karját.*
Anne Brown

Anne Brown

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2009 12:42 pm

-Persze beszállok csak ne csúfolj ki mert rondánnézekki .Ok?*És beszáll a kádba.*Kim te neked van testvéred vany hol van . Kíváncsi vagyok rá . Kim ki jön be neked a fiuk közül?ha ?Na beszélj róla és arrol is hogy milyen pasival leni és hogy hány hódolód van. Mert még nekem nem volt pasim.
Ajánlott tartalom

Hálószobák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hálószobák   Hálószobák Icon_minitime

Hálószobák
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
magic-world :: Hotel-
Ugrás: